Uncategorized

Design and pattern HiJo cloth pad

Kenapa cloth pad HiJo tak ada curvy pada bahagian minky touch skin?

Tak cantik la. Tak cute.

JAWAPAN

■ KENAPA HIJO TAK TEKAN CURVY PADA MINKY ATAU APA APA LAPISAN ATAS TOUCH SKIN SEBAB, KAMI MEMENTINGKAN KELEMBUTAN FABRIK ITU SENDIRI. BILA DITEKAN FABRIK DENGAN MESIN JAHIT BEBERAPA LAPISAN, FABRIK AKAN JADI STUCK DAN KERAS. BILA KERAS, PAD TIDAK LAGI SELESA DIPAKAI. PAD TIDAK AKAN IKUT LENGKUK TUBUH WANITA. PERKARA ITU AKAN MEMBUATKAN WANITA BERASA TIDAK SELESA. BERASA SEOLAH-OLAH PAKAI PAD YANG TEBAL DAN RASA “BEREKOR”. BILA CLOTH PAD ITU LEMBUT, DIA AKAN MASUK IKUT FLOW CURVY BAHAGIAN PUNGGUNG SIPEMAKAI. PELUANG UNTUK BOCOR OADA BAHAGIAN BELAKANG PANTIES SANGAT TIPIS!!!

■ KENAPA HIJO TIDAK TEKAN DENGAN MESIN ATAS MINKY ATAU APA APA FABRIK TOUCH SKIN SEBAB, BAHAGIAN RESEARCH AND DEVELOPMENT KAMI SUDAH MEMBUAT KAJIAN BAHAWA, LAPISAN YANG DITEKAN DENGAN MESIN, AKAN LEBIH CEPAT BERLAKUNYA “BLOOD PENETRATION” DAN MEMUDAHKAN DARAH BOCOR.

JANGAN LUPA, CURVY PADA INSERT PAD BUKANLAH SAMA DENGAN DENGAN CURVY YANG ADA PADA PAD PAKAI BUANG. PAD PAKAI BUANG CURVY OADA BAHAGIAN PERMUKAANNYA DITEKAN DENGAN MESIN DAN BAHAGIAN ITU TERLEKAT, RAPAT. DARAH AKAN MENGALIR KE BAHAGIAN LAIN, BUKAN IKUT CURVY. JADI DARAH AKAN RATA PADA KESELURUHAN PERMUKAAN PAD.

SEBALIKNYA, JIKA DITEKAN DENGAN MESIN PADA BAHAGIAN PERMUKAAN PAD KAIN, TEKANAN MESIN DAN BENANG MEMBUATKAN KAWASAN ITU ADA LUBANG HALUS YANG MEMBUATKAN DARAH MASUK IKUT BAHAGIAN ITU, LALU MEMPERCEPATKAN KEBOCORAN.

KONSEP TEKAN DENGAN MESIN ITU HANYA UNTUK PERHATIAN MATA MATA YANG MEMANDANG, TETAPI BUKAN UNTUK KESELESAAN.

#pendirianhijo
#infohijo
#hakciptaterpelihara
#copyrighthijo

Jpeg
Jpeg

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s